BG EN DE
Bagger Hydraulik

С дългогодишния си опит фирмата се налага като водеща в областта на ремонта и поддръжката на хидравличните системи на строителна и селскостопанска техника.

Фирма „Багер Хидравлика – 2” ООД е основана през 1990 г. като ЕТ „Багер Хидравлика – Христо Байков”. Тя е 100% частно дружество, което през 1996 г. е пререгистрирано в „Багер Хидравлика-2” ООД.

От 2004 г. „Багер Хидравлика - 2” ООД е официален представител и оторизиран сервиз за България на Linde Hydraulics - Германия. Поддържат се големи складови наличности от резервни части и цели хидравлични единици с марката Линде. По документация от немската фирма бе изграден най-големият компютъризиран стенд в България с мощност 280 kW, на който се тестват и настройват отремонтираните изделия.

Основни дейности на „Багер Хидравлика – 2” ООД:

  1. Продажба на цялата продуктова гама на Линде Хидравликс;
  2. Проектиране на хидравлични системи с продуктите на Линде Хидравликс;
  3. Консултации при закупуване на нови хидравлични единици на Линде Хидравликс;
  4. Продажба на зъбни помпи, приложими за различните марки строителни и селскостопански машини: Claas, Parker, JCB, John Deere, Vögele, Massey Ferguson и др.
  5. Ремонт на всички видове хидравлични помпи, хидравлични мотори, разпределители и други хидравлични компоненти;
  6. Тестване и настройване на хидравлични помпи, хидравлични мотори, разпределители, за които се издава протокол от стендовите изпитания;
  7. Производство и ремонт на хидравлични цилиндри;
  8. Гаранционен и извънгаранционен сервиз;
  9. Мобилен сервиз, оборудван с най-модерна измервателна техника за диагностика, ремонт и настройка на хидросистемите на мобилна и стационарна техника на място при клиента.

За нас

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook    

certificate