BG EN DE
Bagger Hydraulik
Машина за скрап “Applications”1x HPV 210-02 TC Displacement size from 55 to 280 cc variable pumps for closed circuit operation Learn More “Applications”2x HMF 135 - 02With integrated swing drive functions fixed displacement motors with integrated swing drive functions Learn More “Applications”2x HPR 280 - 02 E1L Pump Tandemfor open and closed loop operation Learn More “Applications”2x VT4 Directional Control Valves LSC VT MODULAR Learn More “Applications”1x LINC 1, CEB 16/50 Linde Electronic control units of the LINC series feature high mechanic and electric robustness Learn More
Машина за скрап

Оборудване:

1x HPV 210-02 TC (помпа за въртене)
2x HMF 135-02 (хидромотори за въртене)
2x HPR 280-02 E1L (тандем помпа)
2x VT4 (разпределител)
1x LINC 1, CEB 16/50 (електронен контролен модул)

Предимства:

  • въртене независимо от останалата хидравлична система
  • прецизен механизъм за позициониране чрез предварително управляван обем на помпата с обратна връзка
  • товаронезависима
  • противодействие което може да се дозира
  • функцията „превърни се в затворен кръг“ е все по-благоприятна за малки машини

Опции

  • специфична за клиента настройка на динамиката на механизма за въртене – дори на място
  • оползотворяване на енергията от въртящия механизъм
  • стационарни машини за скрап
  • електро-мотор като първичен двигател

Машини които се въртят много при тяхната всекидневна работа, като такива машини за скрап, показани тук, ползват облагите на механизмите за въртене в затворен кръг. Това означава, че останалата част от машината може да бъде оптимизирана за работните функции, независимо от работата на механизъма за въртене. Показаната конфигурация тук използва два хидромотора с постоянен обем в комбинация с помпа с променлив обем с контрол на въртящия момент. Това комбинира хидравличната пропорционална характеристика на дебита със характеристиката на въртящия момент. По време на ускорение, помпата се завърта бързо благодарение на управлението на дебита и повишава въртящия момент правопропорционално на настройката на ускорение на джойстика. Характеристиките на въртящия момент на управлението доминират движението. Движението е динамично, но никога работещо с прекъсвания, дори когато се ускорява отново от фаза на движение по инерция.

Управлението на помпата е в основата на товаро-независимото, приспособимото движение по инерция до спиране на купола в неутрално положение на джойстика. Обратната връзка на управлението компенсира влиянията на натоварването. Механичното предварително зададено движение по инерция до спиране на купола когато джойстика е в неутрално положение е едно и също за всяко разстояние на кофата и товара на двучелюстния грайфер. По време на контра контрол, ъгълът по инерция до спиране може да бъде намален допълнително по дозиран начин. Това прехвърля основните характеристики на LinDrive преживянията при движение към системата на работната хидравлика: прецизност, динамика и надеждност с неограничен контрол на машината.

Системата се допълва от отворен кръг като структура на двоен кръг. Като такава, може да се постигне значителна сила на вдигане, независимо от въртенето. Тандем помпата със самостоятелно регулиране и двата вентилни блока ефективно обслужват различните енергийни нива на останалите изпълнителни механизми. Резултатът е динамична машина която е лесна и чувствителна за работа за много висока производителност с минимални загуби, които не причиняват износване.

Машина за скрап

ОБРАТНО В ПРИЛОЖЕНИЯ

"Багер Хидравлика - 2" ООД
кв. Прослав, ул. Жасмин 3
4015 Пловдив, България
Тел.: +359 32 240033
Началник сервиз: +359 885 899 692
Секретар: +359 885 899 691
Email: office@baggerhydraulik.com
Уебсайт: baggerhydraulik.com

Facebook     Google+